Vloerenonderhoud - Edalco Services
15619
page-template-default,page,page-id-15619,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Vloerenonderhoud

Onderhoud van vloeren is belangrijk Edalco Services is gespecialiseerd in het onderhoud en de reiniging van diverse soorten vloeren. Wij vanEdalco Services hebben voor het onderhoud en het periodiek herstel de modernste machines en materialen tot onze beschikking. Tevens hebben wij speciaal opgeleid personeel (SVS Opleidingen) in dienst die deze werkzaamheden vakkundig kan uitvoeren.Edalco Services beschikt over de nieuwste materialen en middelen om het werk op de juiste manier uit te voeren.

Edalco Services is gespecialiseerd in het onderhoud en de reiniging van diverse soorten vloeren. Wij vanEdalco Services hebben voor het onderhoud en het periodiek herstel de modernste machines en materialen tot onze beschikking. Tevens hebben wij speciaal opgeleid personeel (SVS B.V.) in dienst dat deze werkzaamheden vakkundig kan uitvoeren.

Onze werktijden worden in overleg met u bepaald. Om uw vloeren in topconditie te houden, voorzien wij u, na het reinigen van uw vloeren altijd van een passend onderhoudsadvies.

 

Linoleumvloeren (o.a. marmoleum en artoleum).
Linoleum dankt zijn goede reputatie vooral aan zijn onverslijtbare functie. Een linoleumvloer kan jaren mee, mits u het onderhoud op de juiste wijze verzorgt. Het onderhoud van een linoleumvloer kan bestaan uit het strippen (verwijderen oude waslaag) en uit het machinaal reinigen van de vloer met een neutraal schoonmaakmiddel. Nadat de linoleumvloer is gereinigd, brengt Edalco Services twee of drie lagen was aan op de vloer.

 

Natuursteen, zoal marmer, travatin en terrazo
Voor het reinigen, impregneren, kristalliseren, slijpen of polijsten van bijna alle natuursteenvloeren kunt u een beroep op ons doen.

 

Tapijt reiniging
Het reinigen van uw tapijt kunt u volledig door Edalco Services laten verzorgen. Wij gebruiken hiervoor diversen technieken zoals de bonnet methode, droge poederreiniging en heet water injectie-extractie. In de laatste wordt heet water onder druk in het tapijt gespoten en ook onmiddellijk weer opgezogen.