Specialistische Reiniging - Edalco Services
15634
page-template-default,page,page-id-15634,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Specialistische Reiniging

Industriële reiniging door Edalco Services; een van onze specialiteiten!  Industriële reiniging: een vak apart. • filters, aan- en afvoerbuizen • luchtbehandeling units • heaters en lampen • spanten en leidingen. Industriële reiniging is specialistisch en gebeurt daarom altijd in nauw overleg met de opdrachtgever. Wij kunnen de werkzaamheden bij u op locatie verrichten. Wilt u de overlast voor uw medewerkers tot een minimum beperken? Dan halen wij de materialen graag bij u op om ze na reiniging weer terug te plaatsen. Aan u de keus! Edalco Services beschikt over de nieuwste materialen en middelen om het werk op de juiste manier uit te voeren.

Edalco Services is specialist in het reinigen van niet-alledaagse werkomgevingen, de farmaceutische industrie of hightechindustrie. Ook met het reinigen van (specialistische) productieruimten in diverse branches hebben wij veel ervaring.

 

Edalco Services zorgt met specialistische reinigingstechnieken en werkmethodes voor een optimaal schone, stof- en kiemarme werkomgeving. Wij voeren eerst een zorgvuldige analyse van de werkomgeving uit en inventariseren de wensen van onze opdrachtgever. Op die manier kunnen wij een gedegen advies geven over de noodzakelijk uit te voeren werkzaamheden. De uitvoering gebeurt via een gedetailleerd stappenplan dat nauwlettend door onze medewerkers wordt gevolgd. Wij zien in ieder reinigingsprobleem een uitdaging en nemen ook graag de reiniging van úw werkomgeving ter hand.