Over Ons - Edalco Services
15375
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15375,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Over Ons

Edalco Services staat voor kwaliteit, efficiëntie en flexibiliteit

Edalco Services

Edalco Services is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden binnen de schoonmaakbranche. Kevin en Barry Lutgens, zijn zowel oprichter als directeur en hebben dit bedrijf opgebouwd, tot wat het nu is en hebben nog de grootste plannen voor de toekomst.

 

De twee broers hebben ruime ervaring opgebouwd binnen deze branche. Zij hebben de benodigde diploma´s en certificaten om alle werkzaamheden met een maximum aan kwaliteit aan te bieden en te leveren.

 

Inmiddels bestaat het bedrijf uit 65 ervaren schoonmakers/ glazenwassers/ gevelreinigers/ specialistische reinigers/ huismeesters. We hebben de beschikking over verschillende gespecialiseerde materialen en middelen, om alle voorkomende activiteiten op een professionele manier uit te kunnen voeren. Een voorbeeld van materiaal is onze eigen Hoogwerker die tot 25 meter hoog gaat. Verder is er de beschikking over een hypermoderne Hogedruk Kokend Heet water Units , Falch 500/30 (met afzuigsysteem en een Dibo 500/18 zijn er voldoende ladders/steigers beschikbaar en kan er gebruik gemaakt worden van waterzuigers/schrobmachines, grote schrob/zuig-machines en veeg machines/polijstmachines voor etsen/ontkrassen van glas. Daarnaast hebben wij ook de beschikking over verschillende aanhangwagens en alle benodigde schoonmaakproducten.

 

Naast de schoonmaakdiensten zijn we door een samenwerking met SVS opleidingen in staat om op korte termijn mensen op te leiden binnen verschillende onderdelen binnen de schoonmaak. Wij hebben een eigen opleidingscentrum gerealiseerd dat onder beheer van SVS opleidingen fungeert als toonaangevend opleidingsinstituut binnen de regio. Een groot voordeel hiervan is dat de opleiding dicht bij de werkplek gevolgd kan worden en er een band ontstaat met de regio door binnen de grenzen ervan de opleiding te verzorgen en uit te dragen.

 

Het is mogelijk om bij Edalco Services op zowel uurtarief als op projectbasis diensten af te nemen. Edalco Services staat voor kwaliteit, efficiëntie en flexibiliteit.