Milieupark Zwerfafval Inzameling - Edalco Services
15627
page-template-default,page,page-id-15627,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Milieupark Zwerfafval Inzameling

Edalco Services heeft in samenwerking met van ‘A naar Barry’ en ‘Echt Werken Werkt’ een Milieupark opgericht. tussen)Edalco Services zorgt ervoor dat al het ingezamelde afval gescheiden wordt en voor recycling geschikt is. Dit als enige schoonmaakbedrijf in heel Nederland! ‘Van A naar Barry’ en ‘Echt Werken Werkt’ heeft werknemers geselecteerd die al ruim twee jaar afval verzamelen, scheiden en verantwoord afvoeren in dienst van SMBL en in opdracht van de Gemeente Roermond. Hier hebben wij achter de loods een milieupark voor ingericht. Zowel metalen, plastic, papier, hout en glas worden van het restafval gescheiden en verantwoord afgevoerd door onze partners in de afvalverwerking. Zo wordt ervoor gezorgd dat het restafval niet op de grote afvalberg terecht komt, maar voor een groot gedeelte gescheiden wordt en daarna voor hergebruik geschikt is. Milieubewust ondernemen met het afval uit de regio zorgt ervoor dat we onze kinderen ook een schone toekomst kunnen bieden. Hier draagt Edalco Services zijn steentje aan bij.

De medewerkers van Edalco Services houden zich dagelijks bezig met het opruimen van zwerfvuil in stads- en dorpskernen, op parkeer-, recreatie- en evenemententerreinen en langs gemeentelijke en provinciale fietspaden, wegen, bermen, kruispunten en rotondes. Daarnaast ruimen ze op gelijke wijze drijfvuil in grachten, vijvers en andere watergangen binnen steden en dorpskernen en zogenaamd veek (aangespoeld zwerfvuil) langs de waterkanten.

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd op contractbasis, met een periodieke regelmaat en op afroepbasis. Kracht en voordeel van inzet van Edalco Services is dat er op korte termijn een grote capaciteit aan medewerkers beschikbaar gesteld kan worden.

 

Met de mogelijkheden van onze medewerkers leveren we graag een toegevoegde waarde aan de uitstraling en het zicht van uw openbare ruimten en terreinen zodat deze optimaal blijft.

 

Edalco Services kan voor u afval inzamelen als dit nu particulier of zakelijk afval is. Ons team staat iedere dag klaar, om op de juiste wijze zwerfaval in te zamelen voor gemeente’s bedrijven en particulieren.

 

Edalco Services heeft haar eigen milieupark of recyclagepark het  terrein achter ons pand waar waar wij ons afval gescheiden kunnen deponeren. Wij hebben hier diversen containers voor.