Glasbewassing - Edalco Services
15605
page-template-default,page,page-id-15605,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Glasbewassing

Omdat wij al vijftien jaar ervaring hebben opgebouwd met glasbewassing als een van onze hoofdtaken, kunnen wij met trots zeggen deze expertise in huis te hebben om alle voorkomende werkzaamheden op dit gebied uit te voeren. Naast de ruime ervaring hebben wij gekwalificeerd personeel in dienst die alle benodigde diploma’s hebben behaald bij SVS Opleidingen. Doordat wij ook alle benodigde materialen zoals een hoogwerker 29 meter tuckerpool, ladders, steigers en verdere benodigdheden in eigen beheer hebben kunnen wij adequaat aan alle mogelijke opdrachten voldoen.

 

Edalco Services onderscheidt zich door de aandacht voor innovaties en klantcontact.
Wij lopen voorop in ons vakgebied met materialen en werkmethodes, denken in ‘oplossingen’, maken heldere afspraken en komen deze ook na.
Bij elke aanbieding verzorgtEdalco Services een gratis en een volledige Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) als de klant dit wil. Onze medewerkers hebben een representatief voorkomen en houden veiligheidsregels goed in acht.
Waar mogelijk passen wij onze werktijden aan de wensen van de klant aan met het motto ‘klant is koning’.