Gevelreiniging - Edalco Services
15612
page-template-default,page,page-id-15612,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Gevelreiniging

Het onderhoud van uw bedrijfspand is vaker een ondergeschoven kindje. Doordat wij samen met u kunnen beoordelen wat er nodig is om Uw pand in topconditie te houden of te herstellen zorgen wij ervoor dat de presentatie van uw bedrijf verbeterd wordt. Omdat wij verschillende reinigingstechnieken kunnen toepassen op zowel gevels als kozijnen zijn wij in staat uw bedrijf aan de buitenzijde een complete face-lift te geven. Daarbij wordt goed gekeken naar kostenbesparende methodes en wordt er rekening gehouden met uw wensen. Vergeet niet dat uw pand het visite-kaartje is van Uw bedrijf. De eerste indruk is van groot belang. Samen met u kunnen wij ervoor zorgen dat uw pand een optimale uitstraling krijgt.

 

Goed en duurzaam onderhoud aan gevels en kozijnen zorgt bovendien voor een langere levensduur. Edalco Services is als geen ander in staat om te beoordelen of gevels en kozijnen nog aan de gewenste kwaliteit voldoen.

 

De conditie van gevels en kozijnen wordt bekeken tijdens het wassen van het glas of speciaal op uw verzoek. Onze gevelspecialisten adviseren u vervolgens graag over een mogelijke aanpak. Edalco Services kan zowel de reiniging als de conservering en renovatie van gevels en kozijnen uitvoeren. Met technisch gevelonderhoud, zoals klein schilderwerk, voegherstel, zonwering of een foil-coat beschermingsfolie brengen wij uw gevels weer in topconditie.

 

Door de aanschaf van een hypermoderne DIBO-hogedrukunit kunnen wij nog beter aan uw kwaliteitswensen voldoen.

 

Edalco Services beschikt over de nieuwste materialen en middelen op het werk op de juiste manier uit te voeren.