Dieptereiniging - Edalco Services
15629
page-template-default,page,page-id-15629,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Dieptereiniging

Dieptereiniging is een zeer grondige schoonmaakbeurt en een aanvulling op de dagelijkse en periodieke reiniging van keukens en/of sanitair. Dat waar u met de dagelijkse schoonmaak niet aan toe komt of bij kan komen, verzorgen wij. Elke millimeter wordt grondig gereinigd.

Edalco Services beschikt over de nieuwste materialen en middelen om het werk op de juiste manier uit te voeren. Kortom, dieptereiniging legt een gegarandeerde en stevige basis onder uw reguliere schoonmaakplan en geeft u als eindverantwoordelijke een borging voor het goed en planmatig onderhoud van uw keuken-installatie. Edalco Services beschikt over de nieuwste materialen en middelen om het werk op de juiste manier uit te voeren.

Edalco Services heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de dieptereiniging van (groot)keukens en sanitaire ruimten. Wanneer u kiest voor de specialisten van Edalco Services dan kiest u voor een helder dieptereinigingsprogramma!

 

Ondernemers uit onder meer de horeca, catering, kantorenmarkt, gezondheidszorg, het onderwijs en vastgoedbeheer weten hoe belangrijk het is om ook plekken die moeilijk te bereiken zijn, zorgvuldig schoon te houden. Met dieptereiniging van Edalco Services voldoet u aan de huidige wet- en regelgeving ten aanzien van hygiëne en voedselveiligheid (HACCP) en brandveiligheid. Goed onderhouden apparatuur en sanitair zorgt bovendien voor een langere levensduur en lagere onderhouds- en energiekosten op de langere termijn. Tot slot brengt u nieuw elan aan voor uw medewerkers. Een schone, frisse werkomgeving maakt werken plezieriger!

 

Voorbeelden:

▪ Reiniging en desinfectie van moeilijk bereikbare plaatsen
▪ Intensieve reiniging en ontkalken van keukenapparatuur
▪ Controle en herstel van kitranden
▪ Klein herstel van kraanrubbers en sifons
▪ Inspectie en ontkalken van de apparatuur
▪ Intensieve reiniging van plafonds, vloeren en wanden