Diensten - Edalco Services
15380
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15380,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Diensten

Een overzicht van onze diensten

Glasbewassingen

Omdat wij al vijftien jaar ervaring hebben opgebouwd met glasbewassing als een van onze hoofdtaken, kunnen wij met trots zeggen deze expertise in huis te hebben om alle voorkomende werkzaamheden op dit gebied uit te voeren. Naast de ruime ervaring hebben wij gekwalificeerd personeel in dienst die alle benodigde diploma’s hebben behaald bij SVS Opleidingen. Doordat wij ook alle benodigde materialen zoals een hoogwerker 29 meter tuckerpool, ladders, steigers en verdere benodigdheden in eigen beheer hebben kunnen wij adequaat aan alle mogelijke opdrachten voldoen.

Gevelreiniging

Het onderhoud van uw bedrijfspand is vaker een ondergeschoven kindje. Doordat wij samen met u kunnen beoordelen wat er nodig is om uw pand in topconditie te houden of te herstellen zorgen wij ervoor dat de presentatie van uw bedrijf verbeterd wordt. Omdat wij verschillende reinigingstechnieken kunnen toepassen op zowel gevels als kozijnen zijn wij in staat uw bedrijf aan de buitenzijde een complete face-lift te geven. Daarbij wordt goed gekeken naar kostenbesparende methodes en wordt er rekening gehouden met uw wensen. Vergeet niet dat uw pand het visite-kaartje is van uw bedrijf. De eerste indruk is van groot belang. Samen met u kunnen wij ervoor zorgen dat uw pand een optimale uitstraling krijgt.

Dagelijks Schoonmaakonderhoud

Een fris en schoon interieur draagt bij aan een prettige sfeer in uw bedrijf. Dagelijks professioneel schoonmaakonderhoud van kantoren, kantines, sanitaire ruimtes, showrooms, magazijnen etc. zorgt voor een inspirerende werkomgeving waar u en uw personeel zich prettig in moeten voelen. Edalco Services beschikt over de nieuwste materialen en middelen om het werk op de juiste manier uit te voeren. Doordat wij flexibel kunnen zijn op het gebied van werktijden m.b.t. onze activiteiten op uw bedrijf kunnen wij u dagelijks optimaal bedienen. Wij onderhouden een goed contact met de opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat de kwaliteit op een hoog niveau komt en blijft. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

Vloerenonderhoud

Onderhoud van vloeren is belangrijk Edalco Services is gespecialiseerd in het onderhoud en de reiniging van diverse soorten vloeren. Wij van Edalco Services hebben voor het onderhoud en het periodiek herstel de modernste machines en materialen tot onze beschikking. Tevens hebben wij speciaal opgeleid personeel (SVS Opleidingen) in dienst die deze werkzaamheden vakkundig kan uitvoeren. Edalco Services beschikt over de nieuwste materialen en middelen om het werk op de juiste manier uit te voeren.

Milieupark zwerfafval inzameling

Edalco Services heeft in samenwerking met van A naar Barry en Echt Werken Werkt een Milieupark opgericht.Edalco Services zorgt ervoor dat al het afval dat ze inzamelen gescheiden wordt en voor recycling geschikt is. Dit als enige schoonmaakbedrijf in heel Nederland!!! Van A naar Barry en echt Werken Werkt heeft werknemers geselecteerd die inmiddels al ruim twee jaar in dienst van SMBL en in opdracht van de Gemeente Roermond afval op en rond containerplaatsen verzamelen, scheidt en verantwoord afvoert.

Dieptereiniging

Dieptereiniging is een zeer grondige schoonmaakbeurt en een aanvulling op de dagelijkse en periodieke reiniging van keukens en/of sanitair. Dat waar u met de dagelijkse schoonmaak niet aan toe komt of bij kan komen, verzorgen wij. Elke millimeter wordt grondig gereinigd. Edalco Services beschikt over de nieuwste materialen en middelen om het werk op de juiste manier uit te voeren.

Specialistische/Industriële Reiniging

INDUSTRIËLE REINIGING door Edalco Services, een van onze specialiteiten!! Industriële reiniging:een vak apart. • filters, aan- en afvoerbuizen • luchtbehandelingunits • heaters en lampen • spanten en leidingen Industriële reiniging is specialistisch en gebeurd daarom altijd in nauw overleg met de opdrachtgever. Wij kunnen de werkzaamheden bij u op locatie verrichten. Wilt u de overlast voor uw medewerkers tot een minimum beperken? Dan halen wij de materialen graag bij u op om ze na reiniging weer terug te plaatsen. Aan u de keus!Edalco Services beschikt over de nieuwste materialen en middelen om het werk op de juiste manier uit te voeren.

Reinigen na calamiteiten

Calamiteiten service van Edalco Services. Bij calamiteiten zoals brand-, water- en stormschade is het van groot belang direct schadebeperkende maatregelen te treffen. Voor dit specialistisch werk kunt u vertrouwen op Edalco Services tevens zijn wij 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar. Edalco Services beschikt over de nieuwste materialen en middelen om het werk op de juiste manier uit te voeren.