Dagelijks Schoonmaakonderhoud - Edalco Services
15614
page-template-default,page,page-id-15614,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Dagelijks Schoonmaakonderhoud

Een fris en schoon interieur draagt bij aan een prettige sfeer in uw bedrijf. Dagelijks professioneel schoonmaakonderhoud zorgt voor een inspirerende werkomgeving waar u en uw personeel zich prettig in voelen. Denk hierbij aan de schoonmaak van kantoren, kantines, sanitaire ruimtes, showrooms, magazijnen etc. Edalco Services beschikt over de nieuwste materialen en middelen om het werk op de juiste manier uit te voeren. Doordat wij flexibel zijn met onze werktijden, kunnen wij u dagelijks optimaal bedienen. Wij onderhouden een goed contact met de opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat de kwaliteit op een hoog niveau komt en blijft.

 

Uiteindelijk zijn wij de specialisten op het gebied van onderhoud en zullen wij geen uitdaging uit de weg gaan. Door onze vakkundige analyse en inventarisatie zijn wij in staat om zowel de zichtbare als de verborgen vervuiling van uw object in kaart te brengen. Hierdoor kunnen wij accuraat en efficiënt handelen. Binnen onze werkwijze houden wij daar waar het kan rekening met beschikbare schoonmaaktijden, alarmsystemen en werkroosters. Het eindresultaat zal naar uw tevredenheid worden bereikt middels een uitgebreid werkrooster. Wanneer u een langdurig contract met ons afsluit dan zullen wij naast het reguliere kantooronderhoud de onderstaande zaken, in overleg met u, doornemen en inplannen zodat uw objecten schoon, verzorgd en een visitekaartje blijven.

Vloeren die hard zijn en een glad oppervlak hebben krijgen genoeg te verduren door al het vuil dat van buiten naar binnen meegebracht wordt. Met een goed schoonmaakmiddel komen zij tot hun recht en krijgen een beschermende laag. De vloeren blijven er daardoor als nieuw uitzien.

 

Harde vloeren
Regulier onderhoud van uw vloer is zeer belangrijk. Edalco Services heeft de juiste techniek om uw vloer te reinigen en onderhouden. Zo werkt Edalco Services met schrobzuigmachines, wordt 1 x in de zoveel tijd uw vloer dubbel gemopt om extra vervuiling tegen te gaan en is Edalco Services gespecialiseerd in het strippen en opnieuw polymeren van vloeren en het onderhoud hiervan. Edalco Services is tevens in staat om beschermingslagen van vloeren te herstellen, vloeren te kristalliseren (kalkhoudende vloeren weer glad maken) en te impregneren (onderhoudsmethode waarmee poreuze vloeren water- en vlekafstotend worden gemaakt).

 

Zachte vloeren
Bij tapijtreiniging zijn er diverse technieken mogelijk Deze staan hieronder kort toegelicht. Voor een uitgebreid advies omtrent tapijtreiniging gaat u naar Edalco Services. Wij kunnen u uitstekend informeren over welke manier van reinigen geschikt is voor uw tapijt.

 

Droge poedertechniek
Een droog procedé dat eenvoudig is uit te voeren: poeder uitstrooien, inborstelen met een speciaal borstelapparaat en uitborstelend opzuigen met een stofzuiger voorzien van een elektro-aangedreven borstel. Een goede, effectieve en snelle manier van het reinigen van uw tapijt in bijvoorbeeld ruimtes die niet heel vochtig mogen worden.

 

Bonnet methode
Het tapijt wordt voorgesprayd met een speciaal reinigingsmiddel, waarna de top van het tapijt wordt gereinigd met behulp van een schijfmachine met wit, katoenen pad of een synthetisch pad van microvezel. Uitermate geschikt voor lichte vervuiling van uw tapijt.

 

Sproei-extractie
Bij deze methode wordt water onder druk in het tapijt gespoten en ook weer onmiddellijk opgezogen. Geschikte methode voor vervuilde tapijten. Dit zorgt voor een diepe reiniging van uw tapijt.

 

Reiniging van computers, serverruimte, datacenter
Technisch kritische omgevingen hebben schoonmaak en onderhoud nodig. Standaard schoonmaakmiddelen zijn hier niet aan de orde en zijn vaak schadelijk voor elektrische apparatuur. Edalco Services heeft een schoonmaaktechniek ontwikkeld waardoor deze ruimten schoon en hygiënisch blijven en waardoor de elektrische apparatuur geen schade ondervindt en er geen lekkage of kortsluiting ontstaat.

 

Meubelreiniging
Edalco Services reinigt stoffen en lederen bekleding van meubels. Meubelreiniging valt vaak onder periodieke reiniging. Voor meubelreiniging geldt over het algemeen hetzelfde als voor tapijtreiniging. Vaak is een nattere behandeling mogelijk omdat meubelstoffen goed en strak zijn bevestigd. De reinigingsvloeistof kan dan ook langer inwerken. Dit is een voordeel voor moeilijk verwijderbare vlekken. Zo worden stoffen meubels veelal gereinigd en gedesinfecteerd met behulp van een sproeisysteem. De meubels worden na reiniging geïmpregneerd zodat meubels eenvoudig schoon zijn te houden. Lederen meubels worden gereinigd met een speciaal leer-reinigingssysteem. Het leer gaat weer glanzen en wordt weer soepel. Edalco Services geeft u uitgebreid advies over het reinigen van meubels. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met het stofferingsmateriaal, kleur en eventueel dubbele stoffering.

 

Trappenhuizen
Het onderhoud van trappenhuizen, doorgangen en ontvangstruimtes is zowel een presentatie van uw bedrijf als een gezamenlijke faciliteit voor personeel en particulier. Om ervoor te zorgen dat dit er netjes en goed blijft uitzien kan ons bedrijf hier periodiek onderhoud voor uitvoeren. We hebben reeds de nodige ervaring en kunnen zelfs huismeestertaken voor u verzorgen om de presentatie van uw pand optimaal te houden.